Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od kiedy przeszedłem na Miui v6 mam problemy z głosem w swojej słuchawce. Bardzo słabo słychać rozmówce z drugiej strony. Do niedawna radziłem sobie tak ze resetowałem telefon i wszystko wracało do normy ale po ostatniej aktualizacji nawet to nie pomaga.

Wiem ze ściszenie rozmów mimo ustawionego głośnika na maksa włącza się po tym jak nie odbiorę telefonu i włączy się przekazywanie rozmów (opcja wyłączona mimo to sie włącza :)) tak jak pisałem wyżej restart tel działał ale już nie działa. Ma ktoś pomysł co to może być??

Opublikowano (edytowane)

Witam

Od kiedy przeszedłem na Miui v6 mam problemy z głosem w swojej słuchawce. Bardzo słabo słychać rozmówce z drugiej strony. Do niedawna radziłem sobie tak ze resetowałem telefon i wszystko wracało do normy ale po ostatniej aktualizacji nawet to nie pomaga.

Wiem ze ściszenie rozmów mimo ustawionego głośnika na maksa włącza się po tym jak nie odbiorę telefonu i włączy się przekazywanie rozmów (opcja wyłączona mimo to sie włącza :)) tak jak pisałem wyżej restart tel działał ale już nie działa. Ma ktoś pomysł co to może być??

U mnie działa to tak - cicho słychać , podczas rozmowy vol up do końca, dalej cicho to raz vol down i znów up i nagły skok głośności w słuchawce. Edytowane przez madden
Opublikowano

Wipe robiłem. Drugi sposób spróbuje przy najbliższej okazji. Poza tym restart telefonu znowu zadziałał i poprawił jakoś dźwięku do normalnego ustawienia i da się rozmawiać. Trochę to męczące ale puki co trzeba sobie jakoś radzić, a nóż przy następnej aktualizacji coś poprawia. Chyba że ktoś ma jeszcze jakaś ciekawą rade??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...