takisobiefan Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Witam od 2 miesięcy jestem właścicielem mi8 lite. Telefon jest naprawdę świetny jednak mam problem z prędkością danych mobilnych która oscyluje w granicach 100kb/s. Wiem, że podobne tematy były już na forum ale nie dotyczyły one tego smartfona oraz nie rozwiązały mojego problemu. Na WiFi nie mam żadnych problemów internet działa bez zarzutów. Wymieniłem kartę u operatora, zresetowałem ustawienia sieciowe karty, zmieniałem ustawienia apn oraz preferowane typy sieci. Nic nie pomaga. Co mogę zrobić?
Netoper Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Sprawdź kartę w innym fonie, żeby wykluczyć lejek.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
takisobiefan Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2019 Wymieniłem kartę na nową bo nie działała
mrosi Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi