radzio94x Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Witam, ostatnio odkryłem taki problem, mianowicie chodzi o to że gdy prowadzę rozmowę telefoniczną nie słyszę w słuchawce charakterystycznego " bip bip" który powiadamia o nadejściu smsa podczas rozmowy. W ustawieniach nie potrafię znaleźć żadnej opcji z tym związanej. Dodam tyle że mam włączone połączenie oczekujące, i to działa, ale smsy nie . Ostatnio aktualizowałem system do MUIU 10.3.01 Global. Może mieć to związek z aktualizacją ? Proszę o szybką odpowiedź . Pozdrawiam Edytowane 15 Czerwca 2019 przez radzio94x 1
simcold Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witam, ostatnio odkryłem taki problem, mianowicie chodzi o to że gdy prowadzę rozmowę telefoniczną nie słyszę w słuchawce charakterystycznego " bip bip" który powiadamia o nadejściu smsa podczas rozmowy. W ustawieniach nie potrafię znaleźć żadnej opcji z tym związanej. Dodam tyle że mam włączone połączenie oczekujące, i to działa, ale smsy nie . Ostatnio aktualizowałem system do MUIU 10.3.01 Global. Może mieć to związek z aktualizacją ? Proszę o szybką odpowiedź . PozdrawiamGlobal raczej nie ma takiej funkcjiWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
radzio94x Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2019 @simcold Przed aktualizją do tej właśnie wersji miałem takie powiadomienie a teraz nagle znikło .
simcold Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 [mention=1895]simcold[/mention] Przed aktualizją do tej właśnie wersji miałem takie powiadomienie a teraz nagle znikło .Ale to nie tutaj. Tu wątek odnośnie Xiaomi.euWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
radzio94x Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2019 @simcold To gdzie się mogę udać z tym problemem ?
simcold Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 [mention=1895]simcold[/mention] To gdzie się mogę udać z tym problemem ? No ta forum global. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi