Skocz do zawartości

Brak sygnału powiadomienia sms podcza rozmowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, ostatnio  odkryłem taki problem, mianowicie chodzi o to że gdy prowadzę rozmowę telefoniczną nie  słyszę w słuchawce charakterystycznego   " bip bip" który powiadamia o nadejściu smsa  podczas rozmowy.  W ustawieniach nie potrafię znaleźć żadnej opcji z tym związanej. Dodam tyle że mam włączone połączenie oczekujące, i to działa, ale  smsy nie . Ostatnio aktualizowałem system do MUIU 10.3.01 Global. Może mieć to związek z aktualizacją ?

Proszę o szybką odpowiedź . Pozdrawiam

Edytowane przez radzio94x
  • Haha 1
Opublikowano
Witam, ostatnio  odkryłem taki problem, mianowicie chodzi o to że gdy prowadzę rozmowę telefoniczną nie  słyszę w słuchawce charakterystycznego   " bip bip" który powiadamia o nadejściu smsa  podczas rozmowy.  W ustawieniach nie potrafię znaleźć żadnej opcji z tym związanej. Dodam tyle że mam włączone połączenie oczekujące, i to działa, ale  smsy nie . Ostatnio aktualizowałem system do MUIU 10.3.01 Global. Może mieć to związek z aktualizacją ?
Proszę o szybką odpowiedź . Pozdrawiam
Global raczej nie ma takiej funkcji

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
[mention=1895]simcold[/mention] Przed aktualizją do tej właśnie wersji miałem  takie powiadomienie a teraz nagle znikło .
Ale to nie tutaj. Tu wątek odnośnie Xiaomi.eu

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...