chmurix Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 cześć, potrzebuje wymienić komplety śrubek dotyczących: - zamontowania głowy kierownicy na kolumnie; te cztery czarne śrubki (zgubiłem trzy :E) - śrubki mocujące dekiel komory baterii (16 sztuk bodaj) - trzpienie mi się wytarły na kilku i trzeba ja wymienić w innym wypadku pewnego dnia jej nie rozkręce Zamierzam jutro się przejść do Castoramy - czy może ktoś wie jakie oznaczenia, rozmiary te śrubki mają by odnaleźć ja w sklepie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzeemik Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Dołączam do pytania. Przydałby się jeszcze te od kół (na imbus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmurix Posted June 1, 2019 Author Share Posted June 1, 2019 (edited) Kupiłem takie w Castorami, pasują do dekla, do "głowy" jeszcze nie znalazłem (mowa o tych po lewej) . te po prawej są jednak ciut za duże do "głowy" Edited June 1, 2019 by chmurix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 ....te po prawej są jednak ciut za duże do "głowy"A to dziwne.Jak wykręciłem właśnie i zmierzyłem (4 górne śruby co się je przykręca na starcie) to M5x12Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Dołączam do pytania. Przydałby się jeszcze te od kół (na imbus) Z tylnymi śrubami jest lekka lipa, nie znalazłem jak się nazywają.Ktoś już kiedyś się pytał i skończyło się na przetoczeniu większej śruby.Z przodem luzik... nakrętkihttp://sklep.bufmax.pl/produkt_71_nakretka_din_6923_material_a2_nierdzewny.htmWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts