bohuslav Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Sprawa wydaje się być bardzo prosta, ale okazało się że tak nie jest. Przypadkowo uszkodziłem szybkę na aparacie. Coś co jest normalna czynnością serwisową w przypadku mi mix 2s już nie jest. Kontaktowałem się z 3 serwisami i każdy mi odmówił naprawy z uwagi na brak jakichkolwiek częścizamiennych. Poratujcie jakimś namiarem na serwis, który potrafi to zrobić, czy naprawdę do tego telefonu nie ma części zamiennych i zostaje szukanie na u skośnookich przyjaciół?
koniu82 Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Ja naprawiałem telefon w MiCenter we Wrocławiu. Serwis wyspecjalizowany w naprawie telefonów Xiaomi. Wymiana pękniętego ekranu z przesyłkami zajęła tydzień. Serwis profesjonalny, bardzo wysoka jakość naprawy, oryginalne części Adres http://micenter.pl/ Edytowane 10 Maja 2019 przez koniu82
hemi003 Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Dzięki za namiar. Od pół roku próbuję wymienić osłonę aparatu po odklejającej się folii od wewnątrz.
Rekomendowane odpowiedzi