misza Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam, Mam problem ze swoim redmi note. Próbowałem wgrać WSM Tool. Wgrałem program zresetowałem telefon itp. Jednak po restarcie telefon zawiesza się najpierw widzę białe logo potem zmienia się w żółte/pomarańczowe i na tym koniec. telefon nie chce pójść dalej. I teraz zaczyna się mój problem. Żeby wejść w recovery mode muszę wcisnąć power + volume up. pokazuje mi się menu z napisem "volume_down to select" "volume_up is ok" ale działa to tak, że volume up działa jako "select" a nic nie działa jako "ok". Mój telefon jest teraz zaceglony i totalnie nie wiem co mam z tym zrobić. Nie znalazłem podobnego tematu, dlatego założyłem nowy. Jeśli był taki temat to prosiłbym o link bo sam go nie znalazłem... Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc.
Numb Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Musisz mieć coś nie tak, Vol- powinieneś przesuwać, a Vol+ zatwierdzić. Jeśli tak nie działa to zostaje chyba tylko spflash... http://miuipolska.pl/forum/topic/2581-flash-tool-odceglij-swoj%C4%85-kom%C3%B3rk%C4%99/
Rekomendowane odpowiedzi