TediSTG Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Witam, po aktualizacji oprogramowania do wersji MIUI Global 10.3 mam problem ze sprawowaniem słuchawek JBL. Telefon rzekomo łączy się ze sprzętem ale po włączeniu muzyki nie słychać jej. Z innymi urządzeniami nie ma takiego problemu (np z Huwaei P9). Czy ktoś wie z czego może wynikać problem?
Kamil Kupiec Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Nie ścisza się automatycznie po sparowaniu?
TediSTG Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Kamil Kupiec napisał: Nie ścisza się automatycznie po sparowaniu? właśnie nie, głośność na maxa zarówno w telefonie jak i w urządzeniu
ReaperDG Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Obstawiam ten sam problem co u mnie: Telefon łączy się z głośnikiem BT, ale słychać tylko delikatny szum. Pomaga dopiero ręczna zmiana w opcjach programistycznych zmiana kodeka na SBC. Sprawdź to. Niestety u mnie po każdym wł/wył BT ustawienia wracają do domyślnych i trzeba je znowu przestawiać...
Rekomendowane odpowiedzi