Dyzson Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Jest wśród was może ktoś, kto testował jakieś rozwiązania ładujące do Mi Mix 3? Ja osobiście używam jedynie 10 watowej ładowarki indukcyjnej dołączonej do smartfona, jednak jej kolor zaburza mi całą estetykę na biurku. Wolałbym również, aby ładowarka pozwalała na postawienie telefonu w pionie, a nie tylko w poziomie na płasko. Chcę zamówić ładowarkę Qi NILLKIN Stand, z tego linku: https://allegro.pl/oferta/ladowarka-indukcyjna-qi-nillkin-stand-iphone-x-10-7203847204 Testował ktoś może? Edit:// Ładowarka wedle wskazań aplikacji osiągała moc do 4 W, zwróciłem po kilku testach. Wpadł ktoś może na inne tego typu rozwiązania? Może coś 10 lub 15 W? Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez Dyzson
uremytoy Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zawsze można wymyślić tzn januszowy sposób na naładowanie telefonu. Ja w ten sposób naladowalem swojego mixa przez noc oglądając yt Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi