Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi z dobrym aparatem

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam, 

Poszukuje telefonu z dobrym aparatem z tyłu. Kwota jaką mogę przeznaczyć to +/- 700zł. Wiem, że za tą cenę nie kupię nic wyjątkowego, ale myślę, że coś dobrego jednak się znajdzie. Telefon zamierzam kupić z Aliexpress by koszt był nieco niższy niż w Polsce. 

Aktualnie w oko mi wpadł Xiaomi Redmi 7 3gb/32gb gdyż jest w atrakcyjnej cenie 515zł. 

Jaki telefon wy polecacie za tą kwotę? 

Edytowane przez Orzeszek97

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Dobry aparat i 600zł? Bez szans. Cudów się nie spodziewaj, ten aparat będzie co najwyżej przeciętny. Taki aparat znośny, znajdziesz dopiero w serii Redmi Note 7, który kosztuje aktualnie ~199-240$ (750-900PLN). Także polecam dozbierać do czegoś sensowniejszego, bo wydajnościowo Redmi 7 w normalnym użytkowaniu raczej niczego brakować nie będzie, natomiast nie nastawiaj się na jakiś cudowny aparat...

Pamiętaj także, że kupując na Aliex musisz się upewnić jaką wersję kupujesz... Na wersji CN nie zainstalujesz np na lock BL softu globalnego.

• 0
Opublikowano
10 godzin temu, Orzeszek97 napisał:

Witam, 

Poszukuje telefonu z dobrym aparatem z tyłu. Kwota jaką mogę przeznaczyć to +/- 700zł. Wiem, że za tą cenę nie kupię nic wyjątkowego, ale myślę, że coś dobrego jednak się znajdzie. Telefon zamierzam kupić z Aliexpress by koszt był nieco niższy niż w Polsce. 

Aktualnie w oko mi wpadł Xiaomi Redmi 7 3gb/32gb gdyż jest w atrakcyjnej cenie 515zł. 

Jaki telefon wy polecacie za tą kwotę? 

Zastanow sie nad mi note 3 6/128GB jest dostepny na gearbest i banggood w cenie ~200$. Sa tam dostepne przesylki pozwalajace uniknac vat, wiec bylaby to cala kwota.

Aparat z gcam smiem twierdzic ze bedzie lepszy niz w jakimkolwiek redmi.