dariush Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi4 16GB Opis: Kolega spoza forum chcę sprzedać używany Mi4 w wersji 16GB. Telefon został zakupiony w Chinach, przywieziony i używany w Polsce od końca sierpnia. Jest pierwszym i jedynym właścicielem. Telefon w stanie bardzo dobrym, posiada normalne ślady użytkowania.Z telefonem wszystkie oryginalne akcesoria, opakowanie, ładowarka CN. Kolega sprzedaje ponieważ kupił model innej marki, w razie pytań proszę o kontakt e mail. Cena: 1000 zł + 30 zł kurier Link do aukcji: Nie ma ciśnienia na sprzedaż więc nie wystawia aukcji.Kontakt: [email protected]Zdjęcia: wyślę osobom zainteresowanym Edytowane 9 Grudnia 2014 przez dariush 1
Elderbary Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Proszę dodać cenę w tytule, przynajmniej taką jaka by Ci odpowiadała
Elderbary Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Brak reakcji Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda.Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym.
Rekomendowane odpowiedzi