BORCIO Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 Witam, Czy ktoś miał podobny problem? Mam Xiaomi Redmi Note 5, budzę się rano, chcę odblokować, wpisuję 4-cyfrowy kod i nic. Telefon reaguje jakbym wpisywał błędny kod. Wydaje mi się, że wpisuję dobry, zaczynam się obawiać, czy ktoś mi się włamał albo coś? Jest to możliwe? Być może pytanie jest idiotyczne ale kompletnie się na tym nie znam. Niestety nie mam możliwości odblokować odciskiem palca.
RadolSzczecin Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Miałem właśnie to samo - nagle błędny kod tzn PIN Odblokowanie odciskiem działa...ale dla bezpieczeństwa i tak po 72 godzinach woła PIN zamiast linii papilarnych i wtedy miałem problem. Ja wyłączyłem całkiem telefon bo to jakaś chyba aktualizacja spowodowała czy coś...wyskakiwał jakiś błąd po wpisaniu prawdłowego PIN-u a telefon zachowywał się jakbym wpisał błedny PIN - w każdym razie też się bardzo zdziwiłem. Po ponownym włączeniu mój kod o dziwo znowu zadziałał normalnie - zdziwiłem się jeszcze bardziej, ale mi ulżyło Edytowane 20 Marca 2019 przez RadolSzczecin
Rekomendowane odpowiedzi