mosa25 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Witam Od września używam sobie z mega przyjemnością Redmi S2 w wersji 6/64. Z telefonu jestem bardzo zadowolony, wszystko śmiga elegancko. Niestety zaliczył glebę i pierwszy raz w życiu rozwaliłem wyświetlacz... 250 poszło, telefon chodził GIT. Niestety drugi raz poszedł wyświetlacz, kolejna wymiana... I od tej wymiany telefon resetuje się w losowych momentach. Podczas rozmowy, jak przyjdzie jakieś powiadomienie, czasami 10 razy dziennie, czasami 1 albo 2... Wyciągałem kartę pamięci, wyciągałem na przemian SIM. Telefon w wersji Global, wersja softu: Android 8.1.0 OPM 1.171019.011, MIUI 10.2 (10.2.1.0) Czy winą może być wyświetlacz?? (stare niestety zdążyłem wyrzucić, nie mam jak podmienić, żeby to wykluczyć) Czy może coś programowo??
abgar Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Telefon 2 razy zaliczył glebę, 2 razy grzebany. Pewnie coś nie styka dobrze po tych zabiegach i tyle. Kup sobie nowy albo cierp. Chyba że znajdziesz jakiegoś geniusza serwisanta co to 3 raz rozbierze i starannie złozy do kupy. I chyba nie o resety ci chodzi tylko o restarty. Edytowane 17 Marca 2019 przez abgar
mrosi Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi