Skocz do zawartości

Zablokowane Mi 8. Odceglanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu leży mi w domu zablokowany Xiaomi mi 8. Zaznaczam na wstępie że telefon nie jest kradziony, najprościej na świecie znalazłem go rozładowanego parę miesięcy temu, po naładowaniu okazało się że jest blokada na kod. Szukałem na grupach na FB właściciela ale bezskutecznie, jakiś czas temu zdecydowałem się zrobić wipe i po włączeniu telefon prosi o zalogowanie do konta Xiaomi którego oczywiście nie posiadam. Wyczytałem w necie że to konto jest przypisane już na stałe do danego imei i po odblokowaniu i połaczeniu się do sieci zawsze zostanie ponownie zablokowany, tutaj rodzi się pytanie - czy da się zainstalować jakiś nieoficjalny rom czy coś żeby telefon działał z siecią? Chciałem go dać dzieciakowi do gierek. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Takie rzeczy się zwraca np na Policję oraz zgłasza w miejscu znalezienia (jeżeli był to sklep/galeria/restauracja etc). Nic nie zrobisz. Blokada jest nie do zdjęcia.

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...