Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam o to taki problem, OKNO messengera (pełny ekran) zlewa się z motywem ... :( ba, otwierajac cokolwiek innego ciagle widać to cholerne okno z messengera,( nie wazne czy to lightroom, czy galeria, etc.) Jutro w pracy kolega zrobi zdjecie mojego telefonu , to po pracy wrzucę i zobaczycie w cyzm dokładnie problem, od razu uprzedzam, zrzut ekranu nic nie daje, nie widac tego bugu ! (wrzuciłem na serwer i tam tego nie widac) odinstalowanie messengera + restart tez nic nie daje , Android 7NRD90M , Xiaomi redmi note 4 , mui 10.2.3.0(NCFMIXM) Miał ktos moze podobny problem ?

Opublikowano (edytowane)

OK cały ranek , i popołudnie nie było to widoczne ! Po powrocie z pracy gdy zacząłem uzywac msg sporo od razu sie pojawiło a jako ze ciagle pisze z zona to własnie to okno jest zlane z tłem , nie jestem super fotografem wiec prosze o wyrozumiałos na tel to bardizje widać , ale podrasowałem jak umiałem widać na górze z messengera ikony okragła plama z lewej to logo  strzałka etc ktos wie co jest tego przyczyna ?motyw zlany z oknem messengera  <--- klik (fotosik)

Edytowane przez Logopeda