Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przede wszystkim przepraszam jestem tu nowy i nie wiem gdzie podpiąć swoją prośbę o pomoc bo sytuacja dość słaba 

chodzi o to że posiadam już drugi telefon Xiaomi i odkąd je mam mam też spory problem ze słuchawkami wcześniej się z takim nie spotkałem i prośba o pomoc może ktoś taki miał może ktoś mi wyjaśni jak mogę go rozwiązać przechodząc do sprawy chodzi o to że mój telefon niszczy słuchawki a właściwie jedną zawsze lewą problem polega na tym że każda para żyje od miesiąca do dwóch i nagle lewa słuchawka przestaje grać dźwięk nie uważam żeby było to z mojej winy bo korzystam z nich prawidłowo i nawet gdybym robił coś źle to wydaje mi się że nie działałyby obie słuchawki albo prawa albo coś podobnego a zawsze jest to lewa to moja piąta para słuchawek i cztery poprzednie skończyły tak samo wydaje mi się że i ta nie ma przyszłości dłuższej niż te dwa miesiące zawsze wygląda to tak samo w pewnym momencie przestaje na chwilę działać słuchawka potem  działa ale znacznie ciszej a na koniec odmawia posłuszeństwa problem jest taki że jest to drażniące bo korzystam z nich codziennie i w każdej chwili może mi się zepsuć a kupowanie co miesiąc nowych słuchawek mija się z celem korzystam z nich zazwyczaj słuchając muzyki na pełnej głośności dodatkowo mam equalizer ustawiony na hip- hop i typ słuchawek ustawiony do tych z których korzystam dodam że bie korzystam z słuchawek xiaomi jeśli to ma znaczenie głównie były to Philips i Sony douszne z góry dzięki i liczę że ktoś to przeczyta mimo długości i mi pomoże 

Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

To nie telefon je niszczy, tylko Ty... Uszkodzenie 1 słuchawki jest zazwyczaj uszkodzeniem mechanicznym np. przerwaniem kabla od 1 słuchawki. Telefon nie ma jak Ci ich uszkodzić. Co więcej Philips i Sony? To nie są wyznaczniki dobrej jakości słuchawek. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...