Mi Maniak Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Ponieważ nie mogłem znaleźć dyskusji o Redmi Note 4, potanowiłem że będę pisać tutaj, bo Redmi Note 4 i Redmi 4X to bardzo podobne telefony. Czy mogę tutaj pisać o Redmi Note 4? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Mi Maniak Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Opublikowano 12 Lutego 2019 Nie starałeś się: Spoiler Ja pisze z Tapatalka na AndroidzieWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Nie starałeś się: Spoiler W dodatku tutaj jesteście o wiele bardziej aktywni. A że telefony są podobne muszę przyznać... Wolę tutaj, ale skoro jest dyskusja Redmi Note 4 w telefonach bez wsparcia, to muszę tam przejść ;(Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Nie. Piszesz w dziale swojego telefonu... Co to by było, gdyby każdy sobie pisał gdzie chciał, bo "bardziej aktywny dział"? Chciałbyś w czymś takim szukać rozwiązania problemów? Bo ja nie...
Rekomendowane odpowiedzi