willlow Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam. Od jakiegos czasu mie moglem zainstalowac najnowszych aktualizacji na mi5x. Zainstalowalem TWRP 3.2.3 TREBLE na telefonie przez bootloader. Wchodze w tryb recovery i prubuje instalowac xiaomi.eu_multi_MI5X_9.1.24_v10-8.1.zip Instalacja przebiega pomyslnie ale po resecie telefon wybudza sie ale z czarnym ekranem. Reaguje na przyciski, ale nic nie wyswietla. Probowalem kilkakrotnie ale na 3,1,1, wyskakuje blad przy instalacji a na 3.2.3 czarny ekran. Skonczyly mi sie pomysly co robic dalej.
forekS Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) Niestety zainstalowałem także tą wersję TWRP i u mnie to samo. Nie tylko, że nie działał to się z niego cegła zrobiła.Po unbricku musiałem zainstalować MiFlashem Chińską wersję deweloperska. Jednak wystąpił kolejny problem. Po 30 minutach działania telefon znowu ma czarny ekran, a gdy wciskam przycisk power wraca na 1 s. Jest to wina softu czy coś w komórce nie tak? Instalowałem według tego poradnika: https://androidfilebox.com/tips/how-to-install-miui-fastboot-rom/ Rom: tiffany_images_V9.0.3.0.NDBCNEI_20171026.0000.00_7.1_cn Edytowane 15 Września 2019 przez forekS
mrosi Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi