Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem w folderze aparatu znajdującym się na pamięci wewnętrznej miałam ponad 200 zdjęć i filmików z wyjazdu. Na pamięci wewnętrznej założyłam folder i przeniosłam zdjęcia i filmiki, po próbie odtworzenia filmiku w nowym folderze pojawiał się komunikat, że nie można odtworzyć wideo, natomiast zdjęć nie dało się edytować, wysłać itp. Po podłączeniu do kompa nie było widać folderu z wyjazdu, a wszystkie pozostałe foldery były. W ścieżce filmików był komunikat, że znajdują się w chmurze i zostaną pobrane podczas odtwarzania. Chmury nie miałam założonej. Ale założyłam i wtedy włączyła się synchronizacja całej galerii. Chciałam wylogować się z chmury i wszystkie zdjęcia i filmiki z nowego folderu po prostu zniknęły, został pusty folder w galerii. Przeszukałam wszystko i nigdzie ich nie ma.. w chmurze jest pusty folder.  Błagam czy miał ktoś podobnie? Przeszukiwałam telefon programami do odzyskiwania typu recuva i niestety nic. Po podpięciu telefonu do kompa w folderze Redmi Note 4\Wewnętrzna pamięć współdzielona\Android\data\com.miui.videoplayer\cache\thumb znajdują się pliki z nazwami filmików, ale niestety nic się nie da z nimi zrobić. Wie ktoś może jak rozwiązać taki problem? Zaznaczę, że nie chce robić roota telefonu i utracić gwarancji.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skomplikowana sytuacja... Myślę i szukam powodu problemu oraz co zrobić? Więc poczekaj ok. do końca tygodnia?

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka