maxwell Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Witam wszystkich. Po aktualizacji Miui do wersji 45 mam problemy z pocztą tzn skrzynka powiadamia mnie o nowej poczcie tylko jak telefon jest aktywny tzn jak go używam. Jeśli chcę sprawdzić czy mam nową pocztę muszę w nią wejść i dać odświerzanie. To samo jest z WhatsApp- wiadowmość nie dojdzie jeśli nie otworzę programu. Możecie mi coś poradzić? Oba programy działają w tle i mają powłączane wszystkie możliwe funkcje. Poprzednie miui chodziło bez zarzutu. Dziękuję za pomoc.
OutSideR Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 masz wlaczona synchronizacje automatyczna w miui?
maxwell Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Tak synchronizacja jest włączona ale oprócz tego była włączona również synchronizacja po wi-fi i chyba dlatego na internecie z karty nie miałem powiadomień z komunikatorów. Teraz jest ok, dziękuję bardzo za pomoc. Może jeszcze podpowiecie mi jak prosto zrobić porządek z kontaktami na koncie Xiaomi i Google (plus komunikatory), ciągle są różnice w ilości. Da się zapisywać kontakty na wszystkich kontach jednocześnie ale nie "na piechotę"?
Recommended Posts