Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
I jak, warto aktualizować ? Fon działa dobrze na 10 ? 

Tak wersja jest już stabilna, nie ma czego się obawiać. Jestem uchchany bo MIUI 10 wprowadza wiele dobrego. Nie wiem czemu sądzisz że to błąd.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miui Global10.2.3 to killer dla bateri, włączenie telefonu potrafi 40% bateri zjesc, podczas rozmowy tak sądze bo jeszce do tego nie doszedłem bateria sie przegrzewa i telefon się automatycznie rozłancza(te rozłanczanie wkurza najwiecej-ok 6min rozm.), gdzie bateria była przy stanie 60%....po odczekaniu ok 15min. bo wczesniej nie daje rady się włanczyc stan bateri 30% i można telefon katowac i ten stan poziomu utrzymuję się przez długi czas....przed aktualizacją wszystko bylo w najlepszym porządku po zaktualizowaniu szlak trafił mojego note 4.

Opublikowano (edytowane)

Dzisaj sprawdzilem aplikacja CPU-Z co sie dzieje z temperaturami po 3 minutowej rozmowie i jestem w szoku skad takie wysokie wartosci gdzie telefon całkiem chlodny czy wina rzeczywiście aktualizacji czy bateria do wymiany? 

Screenshot_2019-02-22-22-17-58-941_com.cpuid.cpu_z.png

Edytowane przez Tarshish
problemy z załacznikiem
Opublikowano

U mnie po aktualizacji 10.2.3 żadnych problemów. Co więcej jeśli chodzi o baterię to wydaje mi się, że nawet ciut lepiej trzyma.  Żadnych problemów z baterią o których pisze kolega wyżej.

Opublikowano

To może, ktoś coś doradzi co może być przyczyną takich cyrków z temperaturami, gdy telefon jak najbardziej zimny, problem z dobiciem baterii do 100%, chociaż udaje się to ale z oporami, przy 24% procentach telefon zachowuje się jakby było 0% i definitywnie się rozłancza, poza tym przy nie wielkich obciążenia również się resetuje... można by baterie wymienić ale czy to naprawi problem

Na moje to koniec baterii, ponieważ na kablu od ładowarki mogę katować telefon a na naładowanej baterii to raptem kilka minut i bateria momentalnie spada do 0%, po czym zalanczajac telefon ponownie brakuje jej już 30% od stanu przed wyłączeniem....chyba,ze ktoś ma inny pomysł za podpowiedzi z góry dziękuję 

Screenshot_2019-02-27-08-00-01-140_com.miui.securitycenter.pngScreenshot_2019-02-27-07-59-35-323_com.miui.securitycenter.pngScreenshot_2019-02-27-07-59-52-563_com.miui.securitycenter.png

Wymieniłem baterię i problem się rozwiązał, myślałem że to wina softu bo problemy zbiegły się wraz z instalacją aktualizacji, teraz wszystko jest ok:) 

• 2 miesiące temu...