VyellGohl Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Oczywiście chcę, żeby Messenger mi się wyświetlał nad wszystkimi apkami, jednak chyba mój miui (10.1.3.0.PEJMIFI) tego nie chce. Mogę jakkolwiek usunąć to powiadomienie? Przesuwanie w lewo nic nie daje, bo nie ma tam wyłącznika, jak w innych apkach...
Nezumi Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Po prostu przytrzymaj powiadomienie o wyświetlaniu i je wyłącz...
VyellGohl Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) 56 minut temu, Nezumi napisał: Po prostu przytrzymaj powiadomienie o wyświetlaniu i je wyłącz... Specjalnie wrzuciłem screeny, żeby pokazać, że w tym wypadku się w ten sposób wyłączyć nie da... Edytowane 16 Stycznia 2019 przez VyellGohl
Nezumi Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ehh.... Wszystkie Kategorie w powiadomieniu "System Android" i odznaczasz...
rock'n'rolla Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wchodzisz w ustawienia aplikacji, potem powiadomienia i wyłączasz "Inne" i "Dymki czatu są aktywne" .
Rekomendowane odpowiedzi