Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczoraj jestem posiadaczem wyżej wspomnianego urządzenia, lecz brakuje mi w nim aplikacji Open FM i przeglądarki internetowej (najlepiej Chrome). 

Próbowałem instalacji z pendriva, lecz wyskakuje błąd, mimo że zaznaczona jest instalacja z zewnętrznych źródeł. 

Próbowałem też z komputera wybrać urządzenie na którym chcę zainstalować i wyskakuje informacja że to urządzenie nie jest zgodne z aplikacją..

Czy jest jakaś możliwość instalacji tych aplikacji? 

Przy okazji chciałbym się zapytać czy jest możliwość sprawdzenia jakości oglądanego obrazu na netflixie tak jak na niektórych telewizorach z Android Tv? 

Opublikowano

A co Ty masz za Androida w tym boxie? Wcześniej miałem miboxa4k i nie było żadnych jajec, jak załapał updata do Oreo to ciągle problemy, pozbyłem się dziada, teraz mam MXQ PRO, ale odpukac na żadnym boxie i na żadnym z andków nie było problemu z pobraniem chroma ze sklepu.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

siemka,

podpinam sie do tematu.

Probowalem zainstalowac aplikacje typu YouTuba Vanced... nie ma takiej mozliwosci.

czy ma ktos rozwiazanie? pozdrawiam

Edit: Wszystko dziala tak jak sie nalezy, najprawdopodobniej problem byl zwiazany z pendrivem, po podlaczeniu innego dysku instalacja przebiega bez przeszkod..

Edytowane przez pinturicchio87
rozwiazany