Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odebrałem telefon RN4 MTK z serwisu  MiCenter   po wgraniu wersji stabilnej xiaomi.eu  wersja. 10. Wysłałem telefon w związku z tym, że przestał ładować się do 100% a bateria spadała do 0 w kilka godzin. Po odbiorze z serwisu   nadal nie ładuje się do 100 % a tylko do 92 %  a bateria w dalszym ciągu nie wytrzymuje nawet pół dnia.  z wpisów na forach wiem , że wymiana baterii nie pomaga. Czy jest jakieś rozwiązanie ? ładuję telefon różnymi ładowarkami oraz kablami w tym oryginalnym zestawem i zawsze to samo. 

Opublikowano

Wczoraj rozładował mi się telefon poza domem, dziś rano odłączyłem go od ładowarki a w pracy po 2 godzinach miałem 15%.

Telefon nie chce się naładować do 100%, powyżej 80% wartości spadają do 150mA a smartfon jest tak gorący, że można na nim jajka smażyć.

Wydaje mi się, że to jakieś problemy z zasięgiem i siecią, ponieważ po włączeniu trybu samolotowego wszystkie problemy ustają (no może ładowanie dalej nie działa dokładnie tak jak powinno ale jest z 800-1000mA), ale bateria wraca do normy z czasem działania i temperatura też automatycznie spada. 

Tylko tyle, że ja mam Mi5S, Miui 10 Global Stable. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...