tomson Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, Piszę w sprawie aplikacji facebook oraz messenger, szukałem informacji na forum i internecie ale nic nie pomogło. Chciałbym owe aplikacje zablokować podczas korzystania z internetu to znaczy że mają nie łączyć się z internetem samoistnie, wyświetlać powiadomienia, ukazywać status etc w skrócie mają być nieaktywne póki ich nie odpalę bądź nie będę chciał z nich skorzystać. Próbowałem w panelu sterowania ograniczyć użycie danych dla wifi oraz danych mobilnych jak również połączenia w tle ale to nie pomogło :/ Co prawda wyskakuje komunikat o braku dostępu do sieci aplikacji ale wszystkie wiadomości i powiadomienia przychodzą więc trochę słabo. Posiadam wersję android 7.0 oraz miui global 10.1 stabilna Edytowane 4 Grudnia 2018 przez tomson
slawek.n Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Pobierz obydwie aplikacje w wersji lite. Facebook lite ma w ustawieniach wyłączenie powiadomień. U mnie działała tylko po wybudzeniu telefonu.Plus ustawienia, które opisane wyżej. Edytowane 5 Grudnia 2018 przez slawek.n
tomson Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Tego nie próbowałem ale czy będzie efekt "braku internetu" to znaczy aplikacja będzie wyłączona (nieaktywna) żadnych powiadomień i nie będę widziany przez innych jako online? Edytowane 7 Grudnia 2018 przez tomson
slawek.n Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dodatkowo w ustawieniach aplikacji zamiast oszczędzaj daj zamknij aplikację.
Rekomendowane odpowiedzi