kepons Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Cześć Na moim xioami redmi 5a miałem odblokowany bootloader i zainstalowany miui 10 global stable i oddałem go na gwarancje kupiłem go w mediaexpert i został wysłany do serwisu bo miał problem z baterią i mam pytanie czy uznają mi gwarancje przez odblokowany bl od razu napiszę że nie potrzebowałem zgody xiaomi po prostu nacisnąłem odblokuj i tyle. Chciałem powrócić do wcześniejszej wersji miui 9 ale jak ją pobrałem to wskoczyła 10 global stable wcześniej miałem 10 developer unstable ? Uznają mi gwarancje nie rootawłem go i nie grzebałem w plikach systemowych.
Kanio Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 powiem ci tak ze nie wiem jak to jest dokładnie ale ja chciałem sobie wgrac miu polska zamiast globala na xiaomi 4x gosciol w serwisie mi powiedzial ze strace gwarancje jak odbrokuje bootladera bez zgody xiaomi powiedzial mi ze jak chce to oni mi wysla do micenter telefon czyli do wrocławia zeby to to wgrali ale traci pan gwarancje na wszystko wiec raczej u ciebie bedzie to samo poniewaz xiaomi musi wyrazic zgode na to są takie procedury i nic z tym nie zrobisz
mrosi Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi