Jaqto Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Soft rozwojowy: MIUI 10.2, 8.11.8. Po instalacji softu kolory dla "powiadomienia, połączenia przychodzące i wiadomości SMS/MMS" były ustawione na niebieski kolor diody. W rzeczywistości dioda paliła się zawsze na biało. Jak zacząłem sobie przestawiać i chciałem wrócić do koloru białego to nie mogłem go uzyskać - zamiast tego dioda przyjmuje inny kolor. Np. mam błękitny dla połączeń i żółty dla wiadomości - to działa, ale biały dla pozostałych powiadomień już nie - dioda świeci się na różowo. Ogólnie to spośród dostępnych opcji, tylko błękitny, żółty, różowy i biały świeci się na poprawny kolor w trybie podglądu (kiedy dioda podświetla się po wybraniu opcji z listy).
sprzetowiec90 Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Redmi 4x nie ma kolorowej diody, tylko biala.
mrosi Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi