limo9211 Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam, Mam takie pragnienie (odwrotne niż u większości użytkowników miui) żeby przywrócić do romu miui polska ikonki pochodzące z miui global (czyli te z białym prostokącikiem w tle). Odkryłem już że gdy usunę ikony w folderze system/media/theme/miui_mod_icons to uzyskam bardzo zbliżony efekt tj znikną wszystkie niestandardowe ikony (np ikona youtube lub gooogle maps) a w ich miejsce pojawią się oryginalne ikony tych aplikacji z białym prostokącikiem w tle. Jednak są one przeskalowane do większych rozmiarów niż w przypadku oryginalnego romu global. 1. Czy gdy podmienię folder "theme" na ten skopiowany z systemu miui global to dostanę rządany efekt? A może da się to zrobić prościej? 2. Jeżeli tak to czy jest ktoś w stanie skopiować i udostępnić ten folder? Nie jestem w stanie wydobyć go z pliku instalacyjnego zip pobranego z en.miui. Jest wewnątrz plik z rozszerzeniem *.dat którego nie mogę otworzyć. Miui 10 by xiaomi.eu 8.11.15 Redmi 4X Pozdrawiam!
mrosi Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi