Wikon Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam. Chciałem zainstalować dzisiaj wersje miui 8.11.15 i system sam mi jej nie wykrył. Wyskoczył komunikat że albo miui jest aktualne albo błąd z połączeniem z serwerem xiaomi.eu. Pobrałem nową wersję z miui polska ale przy próbie instalacji pokazuje błąd - This package od for "Tiffany" devices; This is a " ". Telefon Mi5X więc to powinno być tiffany. Co robić?
Cain_enD Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 W jaki sposób instalowałeś?? Z poziomu TWRP/FASTBOOT/przez uaktualnij z pliku z akutalizatora??? Jeśli TWRP to miałeś jakieś błędy instalacji w logu??? Czy najpierw uaktualniłeś TWRP do 3.2.3 Treble??? Czy masz oryginalny Phone MI5X Tiffany czy z innymi "cukiereczkami" typu bootloader od A1 lub MAX2 (Tissot/Oxygen)???
Wikon Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Opublikowano 18 Listopada 2018 Szczerze to nie znam się tak bardzo. Instalacje puściłem z pliku wgranego z kompa. Kliknąłem zainstaluj aktualizacje z pliku .zip. i poszło tak jak zawsze się instalował sam automatycznie. Telefon na początku zawsze ładuje jakiś teamwin. Wcześniej nie było problemu z aktualizacją, telefon mam od roku.
mrosi Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi