kubulwg Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Witam, muszę kupić nową baterię do mojego telefonu, bo już zdecydowanie jest mocno wyeksploatowana. Na allegro pełno "oryg", ale wszyscy wiemy jak to na prawdę wygląda. może ktoś kupował akurat do tego modelu baterię lub poleci jakiegoś sprzedawcę? Green Cell niestety nie jest dostępny, a NOHON tylko w Chinah, niestety nie mogę sobie pozwolić na zamówienie z Aliexpress, bo baterię muszę mieć na teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanio Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 powiem ci ze sytuacja jest bardzo dziwna w twoim przypadku bo u mnie bateria wytrzymuje 4 dni wiec nie wiem co ty robiles ze tak baterie potrafiles dojechac Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubulwg Posted November 17, 2018 Author Share Posted November 17, 2018 Wiesz co ja kupiłem telefon z drugiej reki uszkodzony, bateria spuchła, nie trzyma napięcia, walnięty mikrofon i ekran. Do pełni szczęścia brakuje mi nowej baterii, ale nie chcę się pchać w zamienniki typu Blue Star. Gdyby był znowu dostępny GC lub NOHON w Polsce to bym brał bez wachania, ale no cóż.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanio Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 podejrzewam ze oprocz baterii jest plyta główna uszkodzona Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubulwg Posted November 17, 2018 Author Share Posted November 17, 2018 Jestem serwisantem, uszkodzona jest bateria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanio Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 (edited) http://micenter.pl/ zadzwon do tego goscia na telefon i sie spytaj czy ci wysle orginalna do tego modelu ze sobie sam wymienisz bo na alegro to są to podróbki i nie wiadomo co by sie stało powiedz mu ze za baterie ile by ci policzył wraz z kurierem Edited November 17, 2018 by Kanio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts