pitwar36 Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Koledzy pomóżcie Zawsze aktualizowałem telefon przez OTA lub przez ściągnięty na komputer plik .zip. Nigdy nie było problemu z aktualizacjami, aż do dzisiejszego dnia.W dniu dzisiejszym ściągnęła się aktualizacja przez OTA, ale nie mogę jej zainstalować, ponieważ telefon prosi o hasło. Podobna sytuacja jest przy aktualizacji ściągniętej na komputer i przerzuconej do pamięci telefonu. Po uruchomieniu TWRP znów jest prośba o hasło. Moje pytanie jest, o jakie hasło może chodzić. Może ktoś miał już podobny problem w dniu dzisiejszym lub podpowie, jak zainstalować tę aktualizację z dzisiejszego dnia. Pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2018 przez pitwar36
pitwar36 Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Opublikowano 17 Listopada 2018 MIUI 10 8.11.7 wersja tygodniowa . Miui 10.2 by xiaomi. eu
mrosi Opublikowano 17 Listopada 2018 Opublikowano 17 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi