Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, to będzie mój drugi xiaomi :) Wybór padł na Redmi 4x. Wiem że jest to już trochę starszy model ale koniecznie chcę ten ponieważ tylko ten telefon spełnia 2 moje najważniejsze wymogi - 5" ekran i 4k+ mah. Zacząłem się rozglądać gdzie go kupić i jest totalna lipa. W sklepach internetowych niedostępny, na allegro liczą sobie około 1000zł. Zostaje mi dx.com albo ebay - dużo  korzystniejsze ceny. Czy ktoś może doradzić gdzie będzie bezpieczniej ? Albo jakaś propozycja innego źródła gdzie mogę dostać ten telefon ?

https://www.ebay.com/itm/5-0-Xiaomi-Redmi-4X-4GB-64GB-Fingerprint-ID-Snapdragon-435-Octa-Core-4100mAh-4G/183246779468?epid=235098185&hash=item2aaa5bf44c:m:mxsOJ7D6bJUHxw8snifYc_w:rk:4:pf:1&frcectupt=true

Opublikowano

Toż to starsze od węgla i brzydsze od pleśni... ;):grin:

Note 4x jest u gearów jeszcze do kupienia. Samego 4x u chinoli nie widziałem już długo... 

Opublikowano (edytowane)

:/ nie chce kupować telefonu który będę musiał nosić w plecaku razem z akumulatorem....Poza tym aktualnie użytkuje xperie SP która pamięta dinozaury ? i mi to nie przeszkadza. Telefon ma być do przeglądarki fb i dzwonienia.

Edytowane przez lukas22
Opublikowano

Ja, tylko z powodu pogorszenie widzenia przez wypadek, teraz Maxa zmieniłem na Maxa3.... I nawet jak mam zaskoki i widzę normalnie, to nie zamieniłbym za nic innego. I ekran spoko... I bateria... I jeszcze o dziwo, na aparat nie mogę narzekać i moja Żonka która doskonale widzi i bawi się amatorsko fotografią, często mówi, że się nie spodziewała tak dobrych zdjęć z niego...