hubertus76 Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Witam. Mam od wczoraj telefon Xiaomi Pocophone F1. Problem jest w tym ,że brakuje odblokowania za pomocą odcisku palca. Miał ktoś taki problem ? Może ktoś pomóc ? Dziękuję Hubert
Netoper Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Przydałoby się żebyś zapodał numerek wersji miui, bo może syfa masz jakiego.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
hubertus76 Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Opublikowano 11 Listopada 2018 Witam. Wersja MIUI Global 10.0 Wersja stabilna 10.0.4.0(OEJMIFH) Telefon przywracałem do ustawień fabrycznych ,ale nic to nie zmieniło. Wydaje mi się ,że przy pierwszej aktualizacji była inna wersja MIUI
Gregor 11 Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam. Wersja MIUI Global 10.0 Wersja stabilna 10.0.4.0(OEJMIFH) Telefon przywracałem do ustawień fabrycznych ,ale nic to nie zmieniło. Wydaje mi się ,że przy pierwszej aktualizacji była inna wersja MIUIjaki masz region?Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
hubertus76 Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Opublikowano 27 Listopada 2018 Witam. Telefon oddałem do reklamacji.Teraz czekam na informacje z serwisu
Rekomendowane odpowiedzi