sinrem Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam Problem polega na bardzo słabym podświetleniu ekranu, do usterki doszło dzisiaj podczas próby wymiany starego wyświetlacza na nowy . Podczas podłączenia nowego wyświetlacza w celu jego sprawdzenia zauważyłem po ponownym wł telefonu że ekran jest przyciemniony . Zmiana jasności nic nie pomogła ze względu na to że suwak jedynie ściemnia ekran jednak nie zwiększa jego jasności . Myślałem że to wina tylko wyświetlacza jednak po podpięciu starego problem nie zniknął . Kompletnie zgłupiałem i nie wiem co z tym zrobić ( hard reset nic nie dał )
kecram Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Może wina wyświetlacza. Zamontuj inny
sinrem Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 Tylko mała szansa jest na to że i wyświetlacz kupiony i oryginalny posiadają tą samą wadę , do momentu podłączenia nowego wyświetlacza wszystko z oryginalnym było w porządku
fake4r Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Sprawdzić jeszcze raz czy wszystko zostało dobrze podpięte, wszystkie śrubki dokręcone, styki czyste.
Rekomendowane odpowiedzi