jakfradzi Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Od wczoraj telefon nie wstaje gdy go włączam . Pojawia się jedynie logo MI i stoi tak do wyczerpania baterii. Reset nic nie daje. System ktory miałem to miui7 - 6.1.7(chyba) tak jak mowie pisze z pamięci. Jakieś rady? Zalezy i bardzo na plikach i danych z aplikacji które mam tam zapisane. Stało się to po tym jak wszedłem 2 raz zainstalowac system przez TWRP z pliku zip który miałem już wgrany na komórce. Próbowalem w ten sposob rozwiazac problem z wylaczajacym sie telefonem. Teraz to nawet nie moge ani zgrac plikow2 na komputer ani włączyc telefonu Edytowane 3 Listopada 2018 przez jakfradzi
jakfradzi Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 W TWRP pisze "no OS installed". A samego systemu z pliku zip nie umiem zainstalować "MD5 file not found" po tym telefon sie resetuje i jak opisałem nie wstaje.
jakfradzi Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 Nie ma takiej opcji w TWRP. Opcje powiązane z md5 są tylko w odniesieniu do backup'u. Mimo wszystko tez próbowałem i nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi