Dzordzu Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Witam dzisiaj właśnie odblokowałem bootloader w moim xiaomi i chciałem zainstalować sobie twrp i pobrałem właściwa wersje na swoje urządzenie z końcówką mido ze strony twrp i zainstalowałem przez fastboot omenda fastboot flash recovery (tu nazwa pliku co dałem) i enter i wszystko super się zainstalowało sukces ale gdy klikam vol+ i power przy wyłączonym telu to włącza mi oficjalne recovery mi zamiast twrp jak to naprawić? Po instalacji próbowałem też wpisać komendę fastboot reboot i w tutorialu na yt gościowi twrp się włączało a mi nie :/ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Dzordzu Opublikowano 28 Października 2018 Autor Opublikowano 28 Października 2018 Okej spróbuję jutro jeszcze raz wykonujac wszystkie te kroki, bo wtedy korzystałem z instrukcji z xda developera i youtuba, ale koniecznie trzeba wipe zrobic żeby roota wgrać bo wyczytałem w krokach że zrób wipe? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
mrosi Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi