Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... ale te custom rom-y bazują praktycznie na kernelu miui. ROMem poprawisz wiele rzeczy jak np. zarządzanie pamięcią, bo inne uruchamiają się apki systemowe, są mniej zabugowane.

Z grzaniem się dziwne, akurat nie testowałem wyłącznie Mokee, może nie stresujesz odpowiednio telefonu?

Podłącz telefon do ładowania, uruchom jakąś grę 3d, zapętlony benchmark i powiedz jakie są zegary po 30min.

Opublikowano

powiem tak jechałem 16godzin na włączonej nawigacji w ustawieniach 3D i ekranem włączonym cały czas plus ładowarka i nie było żadnych problemów i nie myślcie że zachwalam Mokee rom. Testowałem paranoida, pac-man CM11 teraz testuje przeróbkę miui.

telefonu ja aż tak nie katuje bo moje użytkowanie to około 40 minut endomondo i spotify i też nie mam żadnych problemów wieczorem mój syn około 30 minut angry birds go.

Opublikowano

Możliwe też słyszałem że mokee mniej się grzejne, ale to jedyny ROM którego nie testowaniem, wątek dotyczy nie mokee a thermal engine nowego

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mniej więcej jak jest data tego filmiku, kupiłem swojego 1S. Jedyny problem był wtedy z ramem. Żadnych crashów nie miałem. Pod koniec września zainstalowałem Mokee (wersja z 29.09.2014) i praktycznie wszystkich problemów się pozbyłem. Jedyne co się dzieje, to czasami skype wyłączy się w tle. Nic poza tym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...