Kanio Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 Siema jestem w sieci play i mam 4x xiaomi mieszkam na wsi korzystam z roomingu krajowego do najblizszego nadajnika mam do sieci plus 3km i potem coraz dalej sa i mam taki problem nie wiem czy to cos z telefonem ma wspolnego czy tylko z operatorem poniewaz sa takie dni ze przez cały dzien mam zasieg z tego plusa a sa takie dni godziny ze np 15-20 min na telefonie pisze mi brak usługi jak lezy na stole jak dam na okno to mnie łączy normalnie z zasiegiem a jak na stole to mi głubi na innych telefonach jest tak samo wczoraj zwerfikowalem sprawe jak na huawei p9lite i jest taki sam problem pisałem juz na play24 w sprawie tego oni nie potrafia nic zrobic co drugi mówi co innego zebym wymienil karte sim a praktycznie co 2lata wymieniam sim i jest taki sam problem dodam ze ten problem jest tylko w jednej lokalizacji jak juz wjade w lokalizacje blizsza do nadajnika sieci play to normalnie działa a jak jestem u mnie na wsi to jest masakra ustawiony tryb mam LTE i przerzuca mnie w czasie rozmów na 3G sa takie dni ze np pokazuje mi play (plus lte) i jak do kogos wykrecam to odrazu przerzuci a sa takie ze nie przerzuci tam gdzie kupywalem telefon to twierdza ze to jest wina lokalizacja bo sa góry i ukształtowanie terenu pagurki itp i zasieg jest słaby tak jest w innych operatorach a najlepiej z tego co zauwazylem to na plusie działa i tmobile co sa dalej dziwna sytuacja czy ktos ma podobny problem?
mrosi Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi