Keycam Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Mam problem z odtworzeniem zawartości telefonu MI2S z backup'u wykonanego na komputerze przez MiPhoneManagera. Po podłączeniu tel. i rozpoczęciu procedury odtworzenia danych wyskakuje licznik postępu i bez końca siedzi na zerze a telefon wchodzi w jakiś stan zawieczenia i na nic nie reaguje.
Ari93 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Ile czasu go najdłużej przytrzymałeś w tym stanie? Może po prostu po dłuższej chwili wskoczy odrazu 100%
Keycam Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 Ponad 2 godziny. Problem w tym, że wcześniej tak nie było. Licznik leciał normalnie. Problemy zaczeły się, jak wymieniłem ekran, bo poprzedni mi się stłukł. Generalnie to mam jeszcze problem, że tel nie chce się wybudzić ani wejśc do recovery.
Mastrojani Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Sam sobie po części odpowiedziałes - może cos uszkodziles przy wymianie ekranu? Sprawdzales dobrze wszystkie konektory?
Keycam Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) No niestety to nie takie proste. Właśnie podmieniłem wyświetlacz na orginalny (ten potłuczony) i cud. Wszystko wraca do normy. Tel. wchodzi do recovery i bez problemu wybudza się na przycisku power. Pewnie ekran jest przyczyną. Czy ma ktoś jakiś pomysł czy da się co zrobić. Czy może Xiaomi ma jakąś blokadę na nieorginalne części? update. na orginalnym wyswietlaczu wykonałem restore from backup bez problemu. winny wyswietlacz. pytanie czy da sie cos zrobic? Edytowane 30 Października 2014 przez Keycam
Rekomendowane odpowiedzi