Witam. Potrzebuję pomocy, ze znalezieniem odpowiedniego urządzenia.
Obecnie posiadam xiaomi Redmi 4x i przyszedł już czas na zmianę. Trochę poszukałem lecz nie mogę nic satysfakcjonującego znaleźć. Już się pogodziłem z tym, że ze względu na panujące trendy, robienia telefonów jednorazowego upadku, na flagowca nie mam co liczyć ale jednak chciałbym coś w miarę wydajnego.
Co do moich wymagań odnośnie telefonu:
-Zdecydowanie wyższa wydajność niż obecny telefon
-Wyświetlacz 5' do 5,5' (jeśli ramki będą naprawdę małe)
-Zero szkła czy ceramiki na plecach telefonu czy innego badziewnego materiału
-płaska tafla przedniej szyby, bez żadnych zaokrągleń
- Wydajna bateria
- w miarę częste aktualizaje
- możliwość roota (co pozwoli zablokować wszechobecne reklamy uniemożliwiające korzystania z internetu)
-Dual sim były bardzo mile widziany
Z telefonu korzystam przede wszystkim do internetu i oglądania meczy. Aparat ma po prostu robić zdjęcia, nie mam jakichś specjalnych wymagań. Gniazdo jack nie jest dla mnie koniecznie - do słuchania muzyki mam inny sprzęt. Co za tym idzie, nie potrzebuję dużej ilości miejsca na telefonie.
Wiem, że mam dość dziwne wymagania jak na obecne czasy i trendy, ale czy istnieje telefon spełniający te kryteria?
Pytanie
poke KzG
Witam. Potrzebuję pomocy, ze znalezieniem odpowiedniego urządzenia.
Obecnie posiadam xiaomi Redmi 4x i przyszedł już czas na zmianę. Trochę poszukałem lecz nie mogę nic satysfakcjonującego znaleźć. Już się pogodziłem z tym, że ze względu na panujące trendy, robienia telefonów jednorazowego upadku, na flagowca nie mam co liczyć ale jednak chciałbym coś w miarę wydajnego.
Co do moich wymagań odnośnie telefonu:
-Zdecydowanie wyższa wydajność niż obecny telefon
-Wyświetlacz 5' do 5,5' (jeśli ramki będą naprawdę małe)
-Zero szkła czy ceramiki na plecach telefonu czy innego badziewnego materiału
-płaska tafla przedniej szyby, bez żadnych zaokrągleń
- Wydajna bateria
- w miarę częste aktualizaje
- możliwość roota (co pozwoli zablokować wszechobecne reklamy uniemożliwiające korzystania z internetu)
-Dual sim były bardzo mile widziany
Z telefonu korzystam przede wszystkim do internetu i oglądania meczy. Aparat ma po prostu robić zdjęcia, nie mam jakichś specjalnych wymagań. Gniazdo jack nie jest dla mnie koniecznie - do słuchania muzyki mam inny sprzęt. Co za tym idzie, nie potrzebuję dużej ilości miejsca na telefonie.
Wiem, że mam dość dziwne wymagania jak na obecne czasy i trendy, ale czy istnieje telefon spełniający te kryteria?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi