Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem ostatnio dotyk z aliexpress do xiaomi redmi 1s.Opis ok niby do mojego telefonu a jednak po zamontowaniu nowego dotyku tel nie reaguje na dotyk .Pan w serwisie nie dał gwarancji na dotyk ze bedzię działał ale 20zł za przyklejenie zabrał.Teraz pytanie gdzie mogę kupić działający dotyk w normalnej cenie ?

Opublikowano

Twoim błędem było, że kupiłeś go na aliexpress  :-| Niestety nie wiem, gdzie możesz kupić oryginalny

Dajcie już spokój - wszyscy tylko narzekają na to aliexpress, na aledrogo też są wałkarze i wszędzie można kupić lipę.... co do tematu to jak nie potwierdziłeś transakcji to zgłoś to sprzedającemu, prześlij dowód i żądaj zwrotu poniesionych kosztów. Jest też możliwość że facet w serwisie go źle założył, jak masz potwierdzoną transakcje to do serwisu uderz do typa z pytaniem czemu nie hula? Ogólnie jak zamontował to czemu nie sprawdziłeś na miejscu?

Opublikowano

Nigdzie indziej nie znalazem wiec kupilem na ali.Tranaskce potwierdzilem bo dotyk wyieminony byl 3 dni pozniej jak przyszedl.Facet zrobil i mowi ze nie dziala no to jeszcze sam w domu zobaczylem niby tasma ok, przyklejony tez dobrze wiec pewnie wina chinczyka ktory robil dotyk.Moze na ibuygou maja ?

Opublikowano

Nigdzie indziej nie znalazem wiec kupilem na ali.Tranaskce potwierdzilem bo dotyk wyieminony byl 3 dni pozniej jak przyszedl.Facet zrobil i mowi ze nie dziala no to jeszcze sam w domu zobaczylem niby tasma ok, przyklejony tez dobrze wiec pewnie wina chinczyka ktory robil dotyk.Moze na ibuygou maja ?

A kupiles sam digitizer czy digitizer z wyswietlaczem? Bo sam digitizer to lipna podrobka. Oryginal jest sparowany z wyswietlaczem.
Opublikowano

Moze i jest sprasowany ? W takim razie jesli zamowie caly lcd+dotyk to bedzie smigac ? Bo narazie tel obusluguje myszka i klawiatura a nie zawsze sie to sprawdza.Oraz dziwnie wyglada jak w autobusie uzywam myszki do telefonu :P

Opublikowano

Oryginału nigdzie nie kupi, chyba że z demontażu.

Poprostu są zamienniki lepiej i gorzej wykonane.

Xiaomi nie sprzedaje ich na zewnątrz. Oryginały mają tylko serwis/serwisy xiaomi w chinach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...