dzialus Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Nie wiem jakim sposobem ale coś się przełączyło . Jak zrobić by po wciśnięciu przycisku home wracał na pierwszą stronę pulpitu. Obecnie jak naciskam home przeskakuje mi na ostatnią stronę
Netoper Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Ustawienia, dodatkowe ustawienia, skróty gestów i przycisków.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 5 godzin temu, dzidexx napisał: Myślę, że pytacz zmienił kolejność ekranów - ostatni jest teraz głównym. Ehh, tak to jest jak człowiek jeszcze zaspany czyta, nie doczytałem ostatniego zdania pytacza A zmiana kolejności to chyba jakoś była jak się dłużej paluch na ekranie przytrzymało i wtedy wyskakiwały opcje do konfiguracji ekranu.
saataniel Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Przytrzymać paluch na ekranie -ustawienia-ustaw ekran domyślny Edytowane 8 Października 2018 przez saataniel
kamillm Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi