Krokodolin Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Witam. Na wstępie powiem, że czytałem już kilka tematów ale nic mi nie pomogło. Nie używałem mojego Xiaomi redmi note 3 pro wersja global od pół roku bo rozwalił mi się wyświetlacz. Dzisiaj go wymieniłem i ku mojemu zdziwieniu po włączeniu telefonu nie mogę go odblokować ani odciskiem palca ani wzorem, który na 99% jest poprawny bo innego nigdy raczej nie używałem. Nie było by problemu, bo zrobił bym sobie hard restet z recovery mode ale kiedyś wgrywalem Eu wersję systemu i coś jeszcze grzebalem (a się nie znam na tym lecz wszystko działało) oczywiście wdg poradników ale już nie pamiętam co... Teraz po naciśnięciu volume i przycisku zasilania wyskakuje mi jakiś '' królik '' grzebiacy w androidzie i nic więcej się nie dzieje. Mam konto Mi połączone z telefonem lecz prawdopodobnie nie mam włączonego znajdowania urządzenia w opcjach i z poziomu chmury też nie mogę go zrestartowac. Co mogę zrobić, proszę o pomoc.
mrosi Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi