RobertS Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Cześć .Czy ktoś z użytkowników Note 5 ma problemy z zasięgiem polegające na tym że telefon wyświetla zasięg a nie można się dodzwonić i po jakimś czasie przychodzi sms z powiadomieniem że ktoś próbował się dodzwonić? telefon pracuje w pasmie LTE i 3G/UMTS w sieci tmobile cały czas a jest jakby poza zasięgiem.Ktoś doradzi podpowie co zrobić? Dodam że wybierając ręcznie preferowane sieć GSM telefon pracuje normalnie no ale wtedy internet nie hula jak powinien w paśmie GSM.Czy to wina software czy hardware telefonu.System miui10.Sytuacja występuje w 2 szt tego telefonu.Pozdrawiam
kecram Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Też mam taki problem. Zdarza się to bardzo rzadko ale się zdarza. Problem polega na "uwalaniu" aplikacji. Sprawdź czy nie masz problemów z powiadomieniami różnych aplikacji. Czy czasami nie przychodzą wszystkie na raz.
RobertS Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 Powiadamianie z app działa Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
kecram Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Powiadomienia działają ale.czasami z kilkuminutowym opóźnieniem Sprawdź np Whatsapp
RobertS Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 Jeśli tel jest poza zasięgiem to nie przychodzą normalne przecież...Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
focusik09 Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 @RobertS Ustawienia/ Karty Sim i sieci komórkowe/ T-Mobile.pl/ Punkty dostępu/ Powinnien być tylko APN od T-mobile, i jeśli masz oprócz T-mobile także heyah, to wejdź w nią i na dole kółeczko (więcej) i Usuń APN
RobertS Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 Mam tylko apn internet nie mam heyahWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
focusik09 Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 No to powinno hulać, Może to wina softu? Jaki masz?
RobertS Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 Miui10 global stabilnaWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
focusik09 Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 U mnie pomaga usunięcie Apn heyahinternet i pozostawienie samego T-mobile. Teraz zresetowałem sobie ustawienia i znów powrócił Heyah. Spróbuj u siebie zresetować. Jak to nie pomoże to musisz szukać dalej 
kecram Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Ja mam tak:Po resecie nie przychodzą i nie mogę wysłać MMSa
Voltron Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 znajoma w play ma ten sam problem, ma moze ktoś rozwiązanie? probowalismy resetować apn ale nic to nie dało.
kecram Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 Miałem to samo. Trzeba wejść w MMS zresetować lub najlepiej usunąć stare ustawienia i wprowadzić ręcznie. Na stronie swojego operatora (w tym przypadku Play) macie ustawienia MMS. Wpisać i pamiętać aby zapisać.
Rekomendowane odpowiedzi