Rst00 Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 Cześć, mam MiBanda od około miesiąca i od początku używałem opcji powiadamiania o połączeniach telefonicznych, która działała świetnie. Niestety od kilku dni mam z tą funkcją problem bo przestała działać. Z poziomu aplikacji MiFit widzę że ta opcja jest aktywna, gdy jednak ją dezaktywuję i aktywuję ponownie to wyświetla mi się komunikat, że aby używać tej funkcji muszę zaktualizować system. Właśnie pojawiła mi się opcja aktualizacji systemu (ponad 100 MB) i zaktualizowałem system do wersji 9.6.3.0 (telefon to Redmi Note 4) ale nie przyniosło to skutku. Macie może podobny problem i jakieś rozwiązanie?
Rst00 Opublikowano 30 Września 2018 Autor Opublikowano 30 Września 2018 Jednak problem już nie występuje, chyba się faktycznie naprawiło po aktualizacji ale komunikat nadal się pojawia w przypadku wyłączenia i ponownego włączenia tej opcji.
mrosi Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi