Rakk Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Witam, Od paru dni walczę z WSM Toolsem.. Po zainstalowaniu apki i włączeniu ROOTa w uprawnieniach wszedłem w apke i przycisnąłem 'Instaluj'. Spytało mnie o uprawnienia roota, wszystko ładnie nadałem jej a telefon się ładnie zrestartował po zakończeniu instalatora. Moduły nie działają, przy aktywacji/dezaktywacji wyskakuje dymek z napisem "The Xposed framework is not installed", a w zakładce zarządzaj w tabelce zainstalowana wersja mam: app_process - Xposed_Bridge,jar 55 Pozdrawiam.
Stachura5 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Wejdź w zakładkę zarządzaj i zainstaluj jeszcze raz, bo z tego co widzę to musi Ci się zaktualizować moduł WSM Edytowane 9 Października 2014 przez Stachura5
Rakk Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 Próbowałem, ale po każdym restarcie wszystko wracało do stanu z przed instalacji. Udało mi go zainstalować, instalując najpierw z opcji z poziomu telefonu, po instalacji kiedy pyta o reboota anulowałem i zainstalowałem jeszcze raz z poziomu recovery i po tym reboot. Nie wiem czy tak miała wyglądać instalacja ale śmiga. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam.
Numb Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi