Sajlenty Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Cześć, jakoś tydzień temu zamówiłem Mi4 i od tego czasu mam status Paid. Co więcej, kilka dni temu dostałem takie maile, wyglądają na support ibuygou. O co tu chodzi?
keiw Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 A wchodziłeś na podane linki i otwierałeś ticket'y? Tam są informacje dla Ciebie.
Sajlenty Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 Pierwszy link to przypomnij hasło, drugie dwa wymagają hasła i maila. Problem w tym, że ja nic takiego nie wysyłałem.
keiw Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 To oni do Ciebie napisali i to prowadzi do tych informacji. Zapytam jeszcze raz, wchodziles na te linki i robiłeś co jest tam napisane? Wejdź jeszcze na swoje konto ibuygou i zobacz czy tam nie ma jakiś informacji dla Ciebie. Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2
Sajlenty Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Na koncie ibuygou nic nie ma, w te linki wejdę dzisiaj. Okej, wiem o co chodzi. Nie mieli mi4 na stanie i napisali, że załatwią go w dwa dni. Temat do zamknięcia.
keiw Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Już w pierwszym poście napisałem co miałeś zrobić
Numb Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi