MuzzyCo Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forum, dziś rozpakowałem swój (w zasdzie córki) telefon kupiny na aliexpress i przed kilkoma minutami dowiedziałem się co to MIUI - prosze więc o wyrozumiałość. Problem jest taki, że nie mogę w telefonie włączyć WI-FI, przeciągam włącznik, na chwilę się panel wyszarza, a potem nic. Po prostu się nie włącza. Jak zajrzę do informacji o telefonie, to nie mam w ogóle adresu mac karty sieciowej WI-FI i to samo w Bluetooth. Tak jakby tej karty nie było, albo była nieaktywna. Podpowiecie, czy ja coś robie nie tak, czy telefon jest popsuty? pozdrawiam Sławek
Stachura5 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Hmm telefon z Aliexpress... Możesz oddać Acidowi bo to na 50% podróbka
OutSideR Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 na forum jest apka do sprawdzania oryginalnosci produktu, zainstaluj ja i pierw zobacz czy to oryginal, a potem bd myslec dalejalbo wrzuc pare zdjec telefonu to sie oceni
karolas123 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Ew zrestartuj telefon i sprawdz czy obsługa wifi wróciła.
kulig007 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Równie może to być bug w ROMie. Jak z Ali kupiony, to wiadomo, że wgrany jakiś Chiński wynalazek... Sprawdź najszybciej programem jak już wspomniano
MuzzyCo Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 pospieszyłem sie troche i zamiast sprawdzic oryginalność phona wgrałem MIUIPolska, no i ... DZIAŁA!!! ufff
Rekomendowane odpowiedzi