MuzzyCo Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forum, dziś rozpakowałem swój (w zasdzie córki) telefon kupiny na aliexpress i przed kilkoma minutami dowiedziałem się co to MIUI - prosze więc o wyrozumiałość. Problem jest taki, że nie mogę w telefonie włączyć WI-FI, przeciągam włącznik, na chwilę się panel wyszarza, a potem nic. Po prostu się nie włącza. Jak zajrzę do informacji o telefonie, to nie mam w ogóle adresu mac karty sieciowej WI-FI i to samo w Bluetooth. Tak jakby tej karty nie było, albo była nieaktywna. Podpowiecie, czy ja coś robie nie tak, czy telefon jest popsuty? pozdrawiam Sławek
Stachura5 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Hmm telefon z Aliexpress... Możesz oddać Acidowi bo to na 50% podróbka
OutSideR Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 na forum jest apka do sprawdzania oryginalnosci produktu, zainstaluj ja i pierw zobacz czy to oryginal, a potem bd myslec dalejalbo wrzuc pare zdjec telefonu to sie oceni
karolas123 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ew zrestartuj telefon i sprawdz czy obsługa wifi wróciła.
kulig007 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Równie może to być bug w ROMie. Jak z Ali kupiony, to wiadomo, że wgrany jakiś Chiński wynalazek... Sprawdź najszybciej programem jak już wspomniano
MuzzyCo Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 pospieszyłem sie troche i zamiast sprawdzic oryginalność phona wgrałem MIUIPolska, no i ... DZIAŁA!!! ufff
Recommended Posts