ice40 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Witam ponownie, znów mam problem tzn. w slotach sim dwie karty Orange i Play. W dniu dzisiejszym / może coś włączyłem bądź wyłączyłem / jak próbuje się połączyć z karty orange mam coś takiego - wybieranie - połączenie i od razu wywala niepołączono, dodzonić się na ten numer można bez problemu, dałem inną kartę z orange i to samo. No i drugi problem strasznie zjada mi baterie. Wcześniej prze noc spadało w skali do 100 z 2-3pkt teraz kilkanaście- kilkadziesiąt co jest powodem ? proszę o szybką odpowiedź - potrzebny mi jest kontakt z katy orange z tego telefonu. Nadmienim, iż po zamianie kart w slotach problem nie zanika.
karolas123 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Czy jest zasieg z tej sieci? Czy Twoja okolica ma dobry zasieg? Z kartą play jest ok? Bateria spływa w przyspieszonym tempie kiedy tel nie moze znalesc silnego sygnału sieci.
ice40 Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 (edited) zasieg full, sieć play ok, sms z orange wychodzą bez problemu Edited October 3, 2014 by ice40
serfmen Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Może ustawiłeś Id rozmówcy na Ukryty, nie włączając wcześniej usługi "blokada prezentacji numeru" w Orange ? (link: klik!)
Recommended Posts