inamo Posted September 24, 2018 Share Posted September 24, 2018 (edited) Witam Czy ktoś z was miał taki problem. Telefon bez ostrzeżenia przestał wyświetlać obraz, ikony itp. Nie zrobił się czarny , świecił, ale bez obrazu. Telefon działał , gdy dzwoniłam na swoj numer, ale nie bylo obrazu na ekranie,wiec nie mogłam zrobić żadnej akcji. Myślałam, że zepsuł sie wyświetlacz, ale po próbach restarów i innych zabiegów pokazywał przez chwilkę, bezproblemowo logo jak i , wielokrotnie, obrazek zajaca grzebiacego w androidzie, więc sądzę, że wyswietlacz jest sprawny. Nie można telefonu jednak wyłączyć , nawet wyjęcie baterii nie pomogło. Jedyna reakcja jaką ma od dwóch dni to miganie wyswietlacza z paskami lub poprostu szarego. Telefon nie był rootowany. Nie wiem czy wysypały sie jakiś sterowniki, czy padł system. To stało sie w trakcie przeglądania stron internetowych, poprostu zastrajkował. edit: Po tygodniu leżakowania wrócił do życia, wyświetla wszystko jak bylo w telefonie, tyle ze ekran raz szybciej , raz po dluższej chwili ciemnieje i przechodzi w jednolitą szarość. Po jakimś czasie, gdy wcisnę przycisk boczny, znów wyświetla wszystko. Czasem zdążę coś pogrzebać w ustawieniach, czasem wygasza sie zanim zdążę wejść na pulpit z wygaszacza. Z raportu o błędzie zgłoszonym przez aplikacje: KLO..coś tam, wynikało chyba ,że coś z javą....nie zdążyłam ogarnąć wpisu. Chciałam zdarzyć sprowadzić go do ustawień fabrycznych, ale nie mogę znaleźć, gdzie to jest w ustawieniach, a ekran znow się wygasza...i tak w kółko.. Edited September 28, 2018 by inamo zmiana reakcji telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts